AUM meditation

Det Virker !

Get Adobe Flash player
AUM i København - Gratis event
On 21.09.2018 18:00
AUM Meditation Undergrunden-KulturHuset Islands Brygge 18, 2300 AUM i København - Gratis event Undergrunden-KulturHuset Islands Brygge 18, 2300
Veeresh

Veeresh Denny Yuson-Sanchez

Grundlægger og Leder af Humaniversity

Nationalitet: Dominikansk/Amerikansk/Hollandsk

Født: 1938

Veeresh er stifteren og leder af "Osho Humaniversity". Han er en innovative terapeut og inspirerende lærer, og hans arbejde har berørt og forandret mange menneskers liv.

Hans udfordrende og kreative stil tillader mennesker at gå ud over de selvskabte begrænsninger og åbne op til en ny indsigt og velfunderet selv tillid og større sel værd.

Han arbejder med et internationalt team af terapueter på Osho Humaniversity og leder workshops dér og i hele verden.
Han har skabt mange terapeutiske processer, bland andet AUM Meditation og andre Social Meditationer

For Veeres er den største menneskelige kvalitet venskabet. Han har udviklet et community og en terapeutisk tilgang hvor venskab er den højeste værdi og formål.

Veeresh er også billedkunstner og producerer musik i sit eget studio: Veeresh and the Humaniversity Sound.

Veeresh er født Denny Yuson-Sánchez i New York City i 1938. Fra han var 14 til han var 28, var han heroin misbruger. Efter mange fejlede behandlinger, blev han en del af Phoenix House, et nyt og innovativt program for misbrugere i 1967. Her blev han sit misbrug kvit og trænede som misbrugs terapeut.
I 1970 blev han inviteret til London for at grundlægge og lede det første Phoenix House udenfor USA. han videreudviklede sit terapeutiske virke og begyndte også at tilbyde workshops i personlig udvikling for alle.

I 1974, mødte han Osho i Pune, Indien. Han blev dybt berørt af Osho’s væsen og lære, og blev initieret som discipel og modtog navnet “Anand Veeresh,” som betyder “lykkesaglighed hinsides frygt.”

Det følgende år blev han inviteret af den Hollandske regering til at led og udvikle et trænings program for misbrugs terapeuter i Haag.

Forbindelsen til Osho indspirerede Veeresh til at udbrede sit arbejde til almindelige mennesker verden over og til at starte en træning, som skal uddanne de bedste terapeuter i verden. Et vigtigt skridt blev grundlæggelsen af Osho Humaniversity i1978.

Det er et uafhængigt, terapeutisk kollektiv og trænings center, som ligger på nord kysten i Holland. Veeresh har trænet hundrevis af terapeuter og berørt tusindvis af mennesker gennem sit liv; Guided af det enkle princip at 'Svaret er altid Kærlighed'.

Igennem alle disse år har jeg lært at være mesteren i mit liv, at mestre hvem jeg er. Aldrig vil jeg ønske at være mester for nogen anden. Jeg har oplevet kunsten at elske uforbeholdent og at blive elsket af andre. Det gør mit liv fuldkomment.

 

Copyright © 2013. All Rights Reserved.