AUM meditation

Det Virker !

Get Adobe Flash player
AUM i København - Gratis event
On 21.09.2018 18:00
AUM Meditation Undergrunden-KulturHuset Islands Brygge 18, 2300 AUM i København - Gratis event Undergrunden-KulturHuset Islands Brygge 18, 2300

Hvorfor er der ikke et trin for frygt og angst i AUM?

Af alle de forskellige trin i AUM, ser jeg ikke et med føelslen angst, hvordan arbejder jeg med det?

Fasen for galskab og sindsyge er det vindue/trin, hvor der er decideret plads til at gå ind og arbejde dybere med føleslen angst og frygt!

Føleslen af at være udenfor normen, at være eksluderet af gruppen, samfundet eller stammen, har alle dage været skræmmende og frygtindgydende.

I vores nervesystem er angst en meget basal reaktion, som frigiver resurser (bl.a. hormoner) der gør os istand til at overleve.

Det er en delikat balance at åbne til føelelsen af angst og frygt i det terapeutiske rum. Oftest sker det spontant og kan være meget græsneoverskridene/angstprovokerende i sagens natur.

Du kan eksperimentere med f.eks. at holde dig til hovedet og mærke vanvidet og lave lyde der åbner til rædslen.

Vi kan også nogle gange som ledere lægge en øvelse ind i fasen galskab, hvor vi på en tryg måde åbner til følelser af rædsel, frygt og terror.

Frygt kan også komme op i det første trin hvor vi arbejder med vrede, og når det sker bliver du ved med at udtrykke dine tanker og følelser og sige højt hvad det er der sker indeni. 

Hvorfor skal man have ekstra T-shirts med?

Du vil komme til at svede, vi bevæger kroppen rigtig meget.

Når vi så skifter til næste trin i AUM som måske er noget med kram eller sensualitet er det en rar fornemmelse at kunne trække i en tør T-shirt inden den nærkontakt....

Vi har selv 3-4 T-shirts med hver gang...og et håndklæde hvis sveden nogle gange løber af os :-)

Copyright © 2013. All Rights Reserved.